Doar aici afli tot ce este cel mai nou in materie de stiri

joi, 29 septembrie 2011

Ti-ar fi ruşine cu un Matiz? Un român l-a transformat într-un BOLID de LUX! Costă cât un apartament!


Achizitionezi masina cu 4000 de euro, investesti de 10 ori mai mult si peste de 6 ani sa o vezi tunata. Cu aceasta experienta se poate lauda clujeanul Mircea Capusan, care pe timp de criza aproape ca si-a transformat visul in realitate. Totul a inceput cu un pariu, in 2004, cand un prieten i-a spus ca nu are cum sa transforme un Matiz intr-o adevarata bijuterie. Si de aici incepe aventura, cu modificari la bara fata a masinii care a fost distrusa in urma unui accident, lucru care il ambitioneaza si mai mult pe Mircea Capusan si se decide sa apelze la profesionisti.

Devine cunoscut in Cluj, pentru ecranele lcd din interiorul masini: "Mi se spunea tipul care are televizor in masina, pe vremea aia nu stiau multi de dvd player sau de lcd, dar nici eu nu ma lasam mai jos. Aveam videclipuri care mergeau aproape tot timpul in masina. Asa m-a cunoscut si prietena mea."


Dupa accident, Mircea se decide sa faca totul de unul singur totul dar isi da seama ca are nevoie si de ajutorul profesionistilor: " La inceput am dus Matizul la o firma de tuning din Cluj, a stat acolo o luna jumate si nu au facut nimic la ea. Mi-au dat o teapa de 600 de euro. De acolo masina a ajuns la o alta firma clujeana care a reusit sa o aduca la standardul meu. A primit un exterior custom made, un sistem de deschidere a usilor mai mult decat original , o culoare care a relansat o moda mai veche, "negru mat", si un sitem audio de peste 12.000 de wati, cu mult peste sunetul un avion care decoleazala. Apoi "bolidul" a plecat Bucuresti si acum se afla la Piatra-Neamt unde mai trebuie sa i se monteze doua turbine care vor aduce capacitatea mototrului de la 50 la peste 100 de cai putere ."


De la Matiz hobby-ul s-a transformt in afacere. Mircea Capusan este singurul clujean care se ocupa in al doilea an consecutiv de organizarea etapei din Romania de Campionat European de drift.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More